Vores værksted er hjertet i vores virksomhed. Her klargører, vedligeholder og reparerer vi markedes gængse materiel til skov, have samt park og vej. Kom ind og hør mere om vores servicekoncepter.

Ja tak!

Jeg vil gerne bestille et vintereftersyn af min havetraktor til bare 1.495 DKK inkl moms. (udfyld blanketten th.) eller ring på

57 83 11 51

Vintereftersynet omfatter:

- rengøring af maskine
- tændrørsskift
- olieskift
- oliefilterskift
- slibning af knive
- kontrol og justering af remme
- smøring og justering af hjullejer
- kontrol og rengøring af batteritilslutninger
- kontrol af sikkerhedsdetaljer
- justering af choker- og gaskabel
- justering af omdrejninger m.m
- justering af klippeskjold

Og så henter og bringer vi i hele Sorø og Ringsted kommuner! 

Navn *
Navn

Vores team

Hans Beck

INDEHAVER

Hans Beck har en baggrund fra maskinbranchen, hvor han igennem mange år har solgt små og store entreprærønmaskiner. I 2013 købte Hans Skov og Have Sorø fra Torben Larsen som havde drevet virksomheden siden 1990. 

Hans har et ønske om styrke firmaets position som lokalområdets foretrukne samarbejdspartner inden for områderne skov, have, park og vej.

Søren Larsen

MEKANIKER

Søren er udlært automekaniker fra Ford i Sorø. Da hans far 1990 overtog Skov og Have i Sorø fulgte han med faderen. Søren kan i dag nærmest kaldes for en to-takts mekaniker og han reparerer mest motorsave og andre håndholdte maskiner. Men Søren kan mere end det. Foruden at gå de øvrige makanikere til hånde, hjælper han også Hans i butikken.

DENNIS BOESEN

MEKANIKER

Dennis er uddannet maskinarbejder. Dennis kom til os fra Verner Nielsen hvor han havde været ansat siden 1995.

Dennis arbejder primært med klargøring, servicering og reparation af de lidt større maskiner som kompakttraktorer.

Dennis har stor erfaring og er respekteret af vores kunder.

BRIAN SIMONSEN

MEKANIKER

Brian er oprindelig uddannet bådemekaniker og har i mange år arbejdet i marine branchen. Brian kom til os sidste år i april fra Lyngby Teknik hvor han havde arbejdet de seneste to år.

Brian arbejder primært med klargøring, servicering og reparation af plæneklippere og havetraktorer og supplerer Søren og Dennis i spidsbelastningssituationer.