"Vidste du, at én times plæneklipning med almindelig benzin giver lige så store udslip af giftigt benzen som ca. 100 timers plæneklipning med Aspen alkylatbenzin?"

Aspen 2 er stort set fri for farlige stoffer som benzen, aromater og olefiner; stoffer, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Desuden holdes tændrør og forbrændingskammeret renere. Benzinen kan tåle at lagres længe hvilket gør din motor lettere at starte selv efter lange stilstandsperioder. Miljømæssigt er gevinsterne mange, blandt andet for- mindskes dannelsen af jordnært ozon (smog) med ca 40%.

Aspen 2 Full Range TechnologyTM passer til de fleste luftkølede motorer, som tankes med 2% olieblandet benzin, f.eks. motorsave, trimmere, buskryddere, hækkeklippere, kapsave og andre luftkølede totaktsmotorer.

Olien i Aspen 2 er udvalgt og udviklet til fremtiden. Den er hel- syntetisk med hele 60% fornyeligt indhold, biologisk nedbrydelig (mere end 80% på 28 dage), producerer ikke aske og indeholder ikke opløsningsmidler. Olien giver en ekstremt ren motor og har optimale smøreegenskaber ved alle motor- temperaturer. 

Har du først prøvet Aspen - kommer du ikke til at bruge andet.

Vejledende udsalgspris for 5 liter: 165,- DKK

Comment