Hvem er vi?

HANS BECK

INDEHAVER

Hans Beck har en baggrund fra maskinbranchen, hvor han igennem mange år har solgt små og store entreprærønmaskiner. I 2013 købte Hans Skov og Have Sorø fra Torben Larsen som havde drevet virksomheden siden 1990. 

Hans har et ønske om styrke firmaets position som lokalområdets foretrukne samarbejdspartner inden for områderne skov, have, park og vej.

SØREN LARSEN

MEKANIKER

Søren er udlært automekaniker fra Ford i Sorø. Da hans far 1990 overtog Skov og Have i Sorø fulgte han med faderen. Søren kan i dag nærmest kaldes for en to-takts mekaniker og han reparerer mest motorsave og andre håndholdte maskiner. Men Søren kan mere end det. Foruden at gå de øvrige makanikere til hånde, hjælper han også Hans i butikken.

DENNIS BOESEN

MEKANIKER

Dennis er uddannet maskinarbejder. Dennis kom til os fra Verner Nielsen hvor han havde været ansat siden 1995.

Dennis arbejder primært med klargøring, servicering og reparation af de lidt større maskiner som kompakttraktorer.

Dennis har stor erfaring og er respekteret af vores kunder.

BRIAN SIMONSEN

MEKANIKER

Brian er oprindelig uddannet bådemekaniker og har i mange år arbejdet i marine branchen. Brian kom til os sidste år i april fra Lyngby Teknik hvor han havde arbejdet de seneste to år.

Brian arbejder primært med klargøring, servicering og reparation af plæneklippere og havetraktorer og supplerer Søren og Dennis i spidsbelastningssituationer.