Hvem er vi?

HANS
BECK

INDEHAVER

Hans Beck har en baggrund fra maskinbranchen, hvor han igennem mange år har solgt små og store entreprenørmaskiner. I 2013 købte Hans Skov og Have Sorø fra Torben Larsen som havde drevet virksomheden siden 1990. 

Hans har et ønske om styrke firmaets position som lokalområdets foretrukne samarbejdspartner inden for områderne skov, have, park og vej.

SØREN
LARSEN

MEKANIKER

Søren er udlært automekaniker fra Ford i Sorø. Da hans far 1990 overtog Skov og Have i Sorø fulgte han med faderen. Søren kan i dag nærmest kaldes for en to-takts mekaniker og han reparerer mest motorsave og andre håndholdte maskiner. Men Søren kan mere end det. Foruden at gå de øvrige makanikere til hånde, hjælper han også Hans i butikken.

Rasmus Vestergaard.jpg

DENNIS
BOESEN

MEKANIKER

Dennis er uddannet maskinarbejder. Dennis kom til os fra Verner Nielsen hvor han havde været ansat siden 1995.

Dennis arbejder primært med klargøring, servicering og reparation af de lidt større maskiner som kompakttraktorer.

Dennis har stor erfaring og er respekteret af vores kunder.

RASMUS
VESTERGAARD

BUTIKSANSVARLIG

Rasmus er uddannet Elektromekaniker og har stor erfaring indenfor robot plæneklippere samt el maskiner.

Han har arbejdet de sidste 3 år indenfor skov og have branchen, og har her bygget et bredt kendskab op til alt indenfor skov og have samt park udstyr.

Rasmus er til dagligt primært at finde i butikken, og står for salg og vejledning samt projektering af opgaver med robotplæneklippere men klarer også både installering samt servicering af disse.