Hans Beck

Hans Beck

Vores historie - kort fortalt

 

Det hele startede da Holger Møller, indehaver af Esso tankstationen på Frederiksberg, begyndte at reparere motorsave og plæneklippere. Efterhånden som denne forretning voksede begyndte Holger at spekulere i at skabe en ny selvstændig forretning. Som sagt så gjort, i 1976 slog Holger Møller dørene op i nye lokaler på Norgesvej. Her begyndte tillige at sælge motorsave og plæneklippere. Han blev importør af Johnsered. Holger Møller drev begge forretninger indtil 1990, hvor han solgte forretningen Holger Møller til Torben Larsen. Torben Larsen var maskinarbejder og han omdøbte butikken til Skov og Have. Med sig tog han sønnen Søren Larsen som var mekaniker hos Ford i Sorø. Sammen drev de forretningen og blev blandt andet forhandlere af Husqvarna.

1. februar 2013 solgte han forretningen til Hans Beck. Torben og Hans havde kendt hinanden gennem mange år. Hans Beck var en kendt navn i maskinbranchen, hvor han var sælger senest hos Bay Christensen A/S. Nu blev der for alvor sat gang i salget. Facaden fik et ordentligt løft. Flere samarbejdspartnere blev knyttet til forretningen, bl.a. leverandører af små og mellemstore entreprenør maskiner. Skov og Have er nu i lige så høj grad også Park og Vej, samt beton og sten. 

Hans Beck har vækstet omsætningen støt og roligt samtidige med at fortjenesten har fulgt med. Skov og Have har i dag en stor skare af faste kunder og er således en sund butik i fremgang. Lige nu udvides bygningerne med en koldhal på 64 kvm for at følge med i det øgede aktivitets niveau.

Skov og Have er i dag en etableret lokal samarbejdspartner for mange.

"Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik", Hans Beck