ATV'er fra ProAtv

Vi sælger ATV'er fra ProAtv uanset om der er tale om ATV'er uden indregistrering eller ATV'er indregistreret som traktor. Sidstnævnte er speciel interessante efter ophør af omklassificering af visse ATV'er udstedt af færdselsstyrelsen. Nedenfor kan du se de mest populære modeller - vær dog opmærksom på, at vi ikke har alle modeller hjemme:

SMC 700 traktor.JPG
SMC 700 J- max.JPG
SMC Jumbo 300.JPG
Cooper 90.JPG

SMC 4x4 T3 traktor


SMC Max 700L EFI 4x4 T3 traktor - i lang udgave. 
En hamrende brølstærk ATV som du ikke kan komme udenom! Prisen er absurd stærk... Gade lovlig til alle erhverv og private!  
Priser fra kr. 49.596,-
+ moms

Læs mere..

SMC J-Max 700 4x4


 Er et brølstærkt og solidt alternativ til de største Japanske ATV - og den har ALT i udstyr! Kan indregistreres som 2 personers bil.   
Priser fra kr. 41.596,-
+ moms

Læs mere

SMC Jumbo 302


En rigtig XXL maskine til de store byrder. Overraskende hurtig, velkørende og robust. Skal opleves. OBS ! Denne ATV kan indregistreres som 2 personers bil.

Læs mere

SMC Cooper 90 ccm


 Lammetæver alt andet i klassen! Frisk og fræk designet.. særdeles kvik, men nem at begrænse på en drosselskrue..  - Denne lille frækkert er i sandhed 'a little giant...'

Læs mere

 


Ophør af omklassificering af visse ATV'er


For dig som har et særligt behov for at komme frem overalt!

DTV Schredder 200 ccm

Forestil dig kombinationen af et skateboard, en kampvogn og terrængående personlig arbejdskøretøj, der kan køre på alle slags underlag som grus, sand, jord, blød skovbund, eng, græs, sne, ja - så har du en Schredder.

DTV Shredder er monteret med to aggressive larvebånd og en kraftig 200ccm motor som er mere end rigelig til tonsvis af action. Start den,  giv gas og kør. Faktisk  er den ikke større end at den let kan medbringes i din almindelige stationcar…

Har du et transportbehov i vanskelige tilgængelige områder er den perfekt.

Den kræver langt mindre plads end en ATV.

Betjeningen er enkel: Du giver gas som på en ATV med tommelgas og bremsen er en fin hydraulisk sag - når du drejer er det skateboard teknik, hvor du med fødderne flytter vægten på trædepladen.

SJOVT og nemt!

Pris 37.500,- DKK ekskl. moms / 46.875,- DKK inkl. moms

DTV Schredder 200 ccm